Loopbaanadvies & Coaching

Loopbaanadvies

Mensen hebben in verschillende levensfasen specifieke wensen. Dit geldt voor zowel hun werk als hun privé situatie. Om succesvol te zijn in deze maatschappij is het van belang dat tussen deze twee onderwerpen een bepaalde balans is. Een goede balans tussen werk en privé is de belangrijkste drijfveer om een bepaalde baan of werkgever te kiezen.

KlaverVier kan door middel van loopbaanadvies voor een kandidaat een belangrijke schakel zijn, om uiteindelijk succesvol te zijn in zijn / haar eigen leefomgeving.

Door intensieve gesprekken met de persoon, zoeken zij gezamenlijk naar de kwaliteiten en de “verborgen” talenten van de persoon. Daarnaast maakt de persoon via een persoonlijkheidsanalyse een eigen verhaal over zichzelf. Uit dit loopbaanonderzoek komt een bepaalde keus die goed past bij de persoonlijke situatie. Hierdoor kan hij / zij goed gerichter zoeken samen KlaverVier naar een passende functie en organisatie.

Coaching

Het grootste kapitaal van een organisatie zijn de medewerkers. Door o.a. het volgen van trainingen en cursussen hebben zij in de loop van de jaren veel kennis en werkervaring opgebouwd en zijn waardevol voor de organisatie. Organisaties zijn vaak in ontwikkeling door marktinvloeden, maar ook door invloeden van maatschappelijke aard (wet- & regelgeving) Hierdoor stellen zij ook weer kwaliteitseisen aan hun huidige en nieuwe personeel. Door dit goed te communiceren en de medewerkers te motiveren bindt de werkgever zijn personeel aan zijn organisatie.

KlaverVier kan door middel van een spiegel voor te houden aan de organisatie en zijn personeel, zorg dragen dat de kwaliteiten van het individu optimaal benut wordt. De coaching kan gericht zijn op een groep maar ook individueel.

Neem vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dit doen door gebruik te maken via het contactformulier.