Outplacement

Organisaties zijn vaak in beweging. Hierdoor kan het voorkomen dan men afscheid moet nemen van een duurzame werknemer(s). In goed overleg kan KlaverVier voor deze werknemer(s) een rol betekenen in het vinden van een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever.

KlaverVier kan met de betreffende persoon een traject uitzetten naar het vinden van een nieuwe functie.

Door het afnemen van een aantal testen kan er gekeken worden naar de persoonlijke mogelijkheden (kwaliteiten en talenten). Vanuit hier vinden uitvoerige gesprekken plaats.

KlaverVier heeft een groot netwerk van relaties in de sectoren waar zij actief in is. Door kennismakingsgesprekken te voeren met bedrijven uit dit netwerk en de persoon, kan er op een ongedwongen manier over de mogelijkheden voor een passende functie bij deze relatie besproken worden.

Het is zinvol om in een tijdig stadium dit met KlaverVier te bespreken, zodat wij onze contacten kunnen gebruiken voor het vinden van een nieuwe werkplek van uw huidige werknemer(s).

Neem vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dit doen door gebruik te maken via het contactformulier.